Företag

Aziende Logo Image

Minnesmynt för dina företagsevenemang och jubileer

Våra personliga mynt är det bästa valet för att fira jubileer, ceremonier eller företagsevenemang. Vi kan prägla dina personliga mynt enligt dina önskemål för alla tillfällen: för att belöna anställda, som en gåva vid pensionering, för företagsjubileer eller officiella ceremonier. Våra mynt är det mest eleganta alternativet för en lojalitetsgåva till anställda och kollegor. Med oss på Il Tallero är det enklare än någonsin att skapa minnesmynt med oändliga anpassningsmöjligheter och högsta produktionsstandard. Resultatet blir unika mynt, präglade för att hylla ditt företags historia, ditt arbete och din passion.

Aziende Image 1

Din valuta för dina värderingar

Besök vårt showroom, där hittar du ett brett urval av material för alla budgetar utan att kompromissa med kvaliteten. Vi kan prägla dina specialmynt för alla tillfällen och i alla kvantiteter, från ett enda personligt mynt till hundratals för dina marknadsföringsaktiviteter och för dina anställda och partners. Vårt urval av material sträcker sig från 24k guld och 999 silver till brons, nickel, koppar och mässing, som du kan kombinera med de ytbehandlingar du önskar. Varje mynt kan skräddarsys med din design, logotyp och text, skicka oss dina idéer så hjälper våra experter dig från den första layouten till produktion.

Aziende Image 2

En gemensam valuta för ditt företag

Med vår online-konfigurator kan du skapa din första design och välja olika ytbehandlingar. Du kommer att kunna prägla dina mynt genom att välja mellan många olika ytbehandlingar, från vår exklusiva spegeleffekt till den tredimensionella antika looken. Du kan skräddarsy varje detalj på ditt mynt, från kanten till färgen och vilken typ av mynt som används. På Il Tallero garanterar vi professionell support och rådgivning genom hela designprocessen, gratis prover och design samt snabb och punktlig leverans över hela världen.

Aziende Image 3

Disclaimer: Våra produkter på dessa sidor benämns ”mynt” för att respektera den allmänna språkliga beteckningen. Det bör uttryckligen betonas att dessa är individuellt tillverkade medaljer och inte nuvarande eller tidigare betalnings-/valutainstrument.