Medeltida evenemang och marknader

Rievocazioni e Mercati Medievali Logo Image

Specialanpassade mynt för medeltida marknader, historiska återskapanden och evenemang

Att tillverka egna mynt för evenemang, historiska återskapanden eller medeltida marknader är mycket viktigt för att göra besökarnas upplevelse unik och oförglömlig. Med oss på Il Tallero har du möjlighet att skapa skräddarsydda mynt i alla stilar, material eller kvantiteter. Vi kan skapa från ett enda minnesmynt upp till tusentals för att användas som valuta inom ditt evenemang utan att kompromissa med kvaliteten. Denna typ av mynt kan vara den smidda detaljen för att öka äktheten i ditt evenemang och för att förbli inpräntat i tankarna hos besökare och entusiaster av den aktuella eran.

Rievocazioni e Mercati Medievali Image 1

Det har aldrig varit enklare att reproducera dina personliga mynt

Besök vårt showroom och låt dig inspireras av det stora urvalet av material, ytbehandlingar och detaljer. Det finns inga gränser för fantasin, vi kan infoga ditt vapen eller emblem och skapa en ad hoc-design för att göra ditt evenemang unikt. Varje thaler kan skräddarsys efter dina behov när det gäller stil, form, historisk period och kvalitet. Vårt urval av material sträcker sig från 24k guld och 999 silver till brons, nickel, koppar, mässing eller järn, till vilka du kan matcha den finish som bäst passar dina krav: antik look, 3D eller oregelbunden form. Skicka oss dina idéer så hjälper våra experter dig från den första layouten till produktionen.

Rievocazioni e Mercati Medievali Image 2

Ditt personliga mynt med antik 3D-look

Med vår online-konfigurator kan du skapa din egen design och välja mellan olika ytbehandlingar. Du kommer att ha möjlighet att prägla dina mynt genom att välja mellan många olika ytbehandlingar och vår exklusiva 3D-antikeffekt. Du kan skräddarsy varje detalj på ditt mynt, från kanten till antikeffekten och vilken typ av mynt som används. På Il Tallero garanterar vi professionell support och rådgivning under hela designprocessen, kostnadsfria prover och design, snabb och punktlig leverans över hela världen.

Rievocazioni e Mercati Medievali Image 3

Disclaimer: Våra produkter på dessa sidor benämns ”mynt” för att respektera den allmänna språkliga beteckningen. Det bör uttryckligen betonas att dessa är individuellt tillverkade medaljer och inte nuvarande eller tidigare betalnings-/valutainstrument.